2009. január 31., szombat

Tejszínes gombás csirke pirított gnocchival

Azért vicces kicsit már a blognak főzni.

Kép (kicsit megfotosoppolva).

Hozzávalók megint két személyre (szép adag)

Fél kg gnocchi (zacskós)
Kb 175 g tejszín
250 g gomba
Koktélparadicsom
Fűszerek
Kb 45 dkg csirkemell

Furcsa ám ez a szakácskönyv-nyelv. Most ilyen.
Pácba olivaolaj + Jamie Oliver-féle cajun fűszerkeverék + olasz fűszerkeverék + kockára vágott csirkemell. Olajon megpirít, mellé szeletekre vágott gomba, koktélparadicsom, egy kiskanál Philadelphia krémsajt, egy kiskanál pesto, tejszín, közös párolás. Gnocchit megfőz, majd megpirít, melegen tálal. Rá-köré az előző.

Pont
Zene

1 megjegyzés:

  1. Mintha feliratkoztam volna, de mégsem.
    Gondoltam, kommentelek, még úgysem kommenteltem!
    ÉLJENEK A TRANSZNEMŰEK!
    Majd megkérem a Margitot, hogy csináljon egy dalbetétet a blogotokhoz!

    VálaszTörlés