2009. május 8., péntek

Majdnem ugyanaz

Ez most nem a fantázia netovábbja, bár szerintem jól hangzik: Pulykacomb-barbecue szárított paradicsomos gnocchival és brokkolival.

Úgy készült, hogy.

A comb bőrét, meg kicsit a húst bevágtam, és bekentem mindenféle jóval, fűszerekkel, szójaszósszal, majd hirtelen megpirítottam mindkét felét, aztán be a sütőbe évekre. Lassan sült, először alufóliával a tetején, aztán anélkül, aztán amikor már nagyon éhesek voltunk, kivettük.

De még előtte megfőztük a brokkolit meg a gnocchit külön-külön, aztán a gnocchit a pulyka pirításából maradt olajon kicsit pirítgattuk, forgatgattuk, mellészórtunk szárított paradicsomot.

Ilyen lett, finom is, bár érthetetlen, miért kell ennyit sütni ezeket a húsokat.És akkor a coverband-ek coverband-je: The Braindogs. Ian Siegal a blues Tom Waits-e. Can I get an Amen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése